2012 m. gruodžio 31 d., pirmadienis

Mėsa prancūziškai

    Labai skanūs, švelnaus skonio kepsniukai. 
Produktai, kurių reikės:
1 kg. kiaulienos file.
3-4 svogūnai.
3 pomidorai.
4 didelės bulvės.
200 g. sūrio.
Majonezas.
Druska, pipirai.
Aliejus.
Gamybos eiga:
   Mėsą supjaustyti porcijomis. Pabarstyti prieskoniais, aptepti aliejumi ir įdėti į skardelę (nelabai arti vienas kito). Svogūną supjaustyti pusžiedžiais, uždėti ant mėsos, toliau majonezo, griežinėliais supjaustyti pomidorai dedami ant majonezo, tada pabarstyti dalį tarkuoto sūrio. Bulves supjaustyti griežinėliais, padruskinti ir papipirinti. Bulves išdėlioti į laisvas vieteles tarp mėsos. Dėti į įkaitintą iki 200 laipsnių karščio orkaitę. Kepti maždaug 1,5  val. Nuolat palaistyti išsiskyrusiomis sultimis nuo mėsos, jei neužtenka įpilkite šiek tiek verdančio vandens. Iki kepimo pabaigos likus 15 min. pabarstyti likusiu sūriu. Skanaukite. ;)
Recepto šaltinis čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą