"Lizdai"
Tikrai labai paprastas receptukas, kuris šiek tiek paįvairins Jūsų pietų stalą. Užtruksite nepaprastai trumpą laiką. O skonis tikrai nenuvils.
Reikia turėti:
Makaronų (jų būna jau susuktų į lizdus),
malta mėsa,
svogūnai,
morkos,
sūris.
Makaronų "lizdus" įdėti į keptuvę (pageidautina su aukštomis sienelėmis), kuri ištepta riebalais, ir įpilama tiek vandens, kad semtų makaronus, uždarykite dangtį. Kai vanduo užverda, reikia sumažinti kaitrą ir nukelti dangtį. Smulkintą mėsą apkepti su svogūnais, morkomis, pridėti šiek tiek pomidorų padažo, baziliko, raudonėlio ir druskos. Makaronai turėtų būti "al dente", kaip italai sako: tvirti, bet ne kieti. Įdėkite lizdus į kepimo formą, ant viršaus sudėkite kepintą mėsą su daržovėmis, pabarstykite sūriu ir 5 minutes pakepkite orkaitėje. Kai sūris išsileis galite pietauti. Bon Appétit .... :)
Recepto šaltinis čia.
Reikia turėti:
Makaronų (jų būna jau susuktų į lizdus),
malta mėsa,
svogūnai,
morkos,
sūris.
Makaronų "lizdus" įdėti į keptuvę (pageidautina su aukštomis sienelėmis), kuri ištepta riebalais, ir įpilama tiek vandens, kad semtų makaronus, uždarykite dangtį. Kai vanduo užverda, reikia sumažinti kaitrą ir nukelti dangtį. Smulkintą mėsą apkepti su svogūnais, morkomis, pridėti šiek tiek pomidorų padažo, baziliko, raudonėlio ir druskos. Makaronai turėtų būti "al dente", kaip italai sako: tvirti, bet ne kieti. Įdėkite lizdus į kepimo formą, ant viršaus sudėkite kepintą mėsą su daržovėmis, pabarstykite sūriu ir 5 minutes pakepkite orkaitėje. Kai sūris išsileis galite pietauti. Bon Appétit .... :)
Recepto šaltinis čia.
Komentarai
Rašyti komentarą