Siūlų dėžutė

Siūlau pasidaryti pagalbininkę dėžutę, kurioje tvarkingai laikysite savo siūlus. Kiekvienas siūlo ritinėlis turės savo vietą, o ir atrodo labai tvarkingai. Šiam darbui reikės: metalinės dėžutės nuo sausainių, plaktuko, vinies, veržlių, varžtų.
Pirmiausia reikia susibraižyti dėžutės dugną tam, kad galėtume pasidaryti skyles varžtams. Braižome 1,5cmx1,5cm kvadratėlius. Šie matmenys yra apskaičiuoti standartinėms ritėms 6 cm aukščio ir 2,5 cm skersmens. Kitame žingsnyje turėsite puikią galimybę prijungti ir savo vyrą (nors tai nėra sunku padaryti ir pačioms). Su plaktuku ir viniu padarome skyles susikirtimo vietose. Labai svarbu sukalti vienodais tarpais. 
Toliau dekoruojame dėžutės viršų.  Dangtelio šonus apklijuojame lipnia juostele, ant viršaus "Super glue" klijais klijuojame senas nereikalingas žirkles, siūlo ritę, mezginėlio gabaliuką, sagą, užtrauktuką ir t.t. pasitelkite savo fantaziją. Sekančiame etape naudosime tamsius akrilinius dažus. Dažome dviem sluoksniais, kiekvienam leidžiame išdžiūti. Galiausiai lieka apdaila. Kempinėlės pagalba ir auksinės spalvos akriliniais dažais, patriname keliose vietose, kad įgautų "nutrintą vaizdą". Štai ir viskas, nuimame lipnią juostelę. Tą patį darome su dėžutės kraštais. Sudedame siūlus į dėžutę, ir padedame gerai matomoje vietoje, pasigirsime draugėms. :))) 







 Idėjos nuotraukos iš čia

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Nerealios idėjos sodo ar kiemo grožiui :)

Kalėdiniai žibintai