Žavingos žvakės ♠

                 Jus tik pažvelkite į šį grožį..... Nerandu  žodžių apibūdinti jausmams, kurie užplūdo jas pamačius. Romantiškos ir kartu ilgesingos, tyros, švelnios, bet labaaai karštos :) Tai nuostabi džiovintų gėlių ir vaško harmonija, kuri atsispindi šiame be galo kūrybiškame darbe. Natūralumas - tai pagrindinis šios žvakės patrauklumas bei žavesys. 
                Darbui naudoti galite bet kokias gėles, šakeles, lapelius, akmenukus, net džiovintus vaisius ar uogas.  Tiks viskas ką rasite namuose ar vaikštinėjant miške, pievoje ar sodyboje :) Tame ir slypi unikalumas. Labai tikiuosi, kad Jums patiks šis įrašas lygiai taip pat kaip ir man.
                Pirmiausia pasiruoškite visas reikalingas priemones šiam darbeliui. Prieš tai sudžiovinkite išskirstytus gėlių žiedelius, lapelius. Išlydykite vašką vandens vonelėje. Supilkite į norimą formą. Įterpkite žvakei  "uodegytę". Laikykite kambario temperatūroje 2-3 val.  Toliau pereikime prie dekupažo. Jums reikės dar vienos žvakės, metalinio šaukšto ir pinceto. Įkaitinkite šaukštą žvakės pagalba. Karštu šaukštu bus lengviau priklijuoti lapelius ir gėlytes. 
                Atskleisiu vieną gudrybę, kurią daro žvakių meistrai. Jeigu ant žvakės negražiai atrodo ar labai išlindo lapelis ar gėlytė, tiesiog labai atsargiai paimkite žvakę už knato ir įmerkite į indą su šiltu parafinu. Tai suteiks ploną atsarginį sluoksnį. 
                 Tiesa, galite naudoti gatavas žvakes, Jums liks tik padailinti jas džiovintomis aplikacijomis. Taip sutaupysite savo laiką ir nereikės lydyti. Apskritai manau, kad šis darbelis tai eksperimentas Jums, bei sugebėjimų išbandymas naujoje sferoje.
                 Nebijokite eksperimentuoti, ir atrasti tai, ko galbūt nė patys nesitikėjote. Nuoširdžiai linkiu sėkmės :)










Idėjos nuotraukos iš čia.

Komentarai

  1. Visa laika dievindavau ir turedavau unikaliu zvakiu. Su siuo nuostabiu eksperimentu, manau zvakes bus dar unikalesnes ir grazesnes, gi mes visi skirtingi, ir zvakes bus taip pat :) Dekui

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Nerealios idėjos sodo ar kiemo grožiui :)

Kalėdiniai žibintai