Bananų pyragas
Purus, tirpstantis burnoje ir labai malonaus skonio pyragas. Labai patiks tiems, kas mėgsta bananus :)
Reikia:
2 pak. neriebios varškės,
1 kiaušinis,
4 šaukštai miltų,
6 pernokusių bananų.
Paruošimas:
Varškę sutrinti per sietą. Tada ją sumaišyti su miltais ir kiaušiniu. Šioje vietoje manyčiau, jog miltų galima dėti ir kiek daugiau (gal net 2 stiklines), nes pagal šią išeigą norėtųsi kiek storesnio pyrago. Žinoma, kaip kas mėgsta labiau :) Galima dar ir kepimo miltelių dėti, bet nebūtina :) Bananus sutrinti į tyrę ir sudėti į miltus. Kepimo indą išklokite kepimo popieriumi, ir supilkite pyrago masę. Kepkite 180 ° C temperatūroje iki auksinės rudos spalvos. Gardaus skonio....
P.S. Bananai suteikia saldumo, todėl cukraus galite ir nedėti, tačiau jeigu mėgstate itin saldžiai tai dėkite pagal skonį.
Recepto ir nuotraukos šaltinis čia.
Reikia:
2 pak. neriebios varškės,
1 kiaušinis,
4 šaukštai miltų,
6 pernokusių bananų.
Paruošimas:
Varškę sutrinti per sietą. Tada ją sumaišyti su miltais ir kiaušiniu. Šioje vietoje manyčiau, jog miltų galima dėti ir kiek daugiau (gal net 2 stiklines), nes pagal šią išeigą norėtųsi kiek storesnio pyrago. Žinoma, kaip kas mėgsta labiau :) Galima dar ir kepimo miltelių dėti, bet nebūtina :) Bananus sutrinti į tyrę ir sudėti į miltus. Kepimo indą išklokite kepimo popieriumi, ir supilkite pyrago masę. Kepkite 180 ° C temperatūroje iki auksinės rudos spalvos. Gardaus skonio....
P.S. Bananai suteikia saldumo, todėl cukraus galite ir nedėti, tačiau jeigu mėgstate itin saldžiai tai dėkite pagal skonį.
Recepto ir nuotraukos šaltinis čia.
atrodo gražiai ir skaniai :) reiks pamėgint!
AtsakytiPanaikintiKažkokia pliūrza gavosi,nors viską dėjau tiek kiek rašyta,ir miltų daugiau įdėjau.. Gaila sugadintos varškės,geriau bučiau lietinių su varške padarius :(
AtsakytiPanaikintiman irgi pyragas-nevykėlis gavosi. kepta pliurza :(
AtsakytiPanaikinti