Naujametinis namelis eglutei

           Reikia pripažinti, jog laikas bėga nenumaldomai. Neatidėkime darbų rytojui, nes jis greitai praeis, o taip nieko ir nepasidarysime. Todėl rekomenduoju pradėti dabar puošti ir puoselėti savo namus, jiems sukuriant šventinį jaukumą ir laukimą. Vaikams pažadėjau daryti advento kalendorių. Po šio įrašo imsiu veikti :)
          Na, o šiam kartui turiu pasiūlyti puikią dekoraciją, manau tikrai tiks ir pakabinti ant eglutės ar padėti gerai matomoje vietoje. Tai sakyčiau lyg rėmeliai su nuotrauka, arba žaisliukas eglutei. Aišku bus ką veikti, todėl ir siūlau pradėti jau dabar, nes galima kiekviename namelyje klijuoti skirtingas nuotraukas. Tai išties puiki dekoracija ir puikūs šeimos prisiminimai.
         Gerai, mažiau kalbų, daugiau darbų :)
         Dekoracijai Jums gali prireikti:
         Spalvoto kartono (tik ne labai storo), gražios nuotraukos, kempinėlės (arba minkšto pagrindo), nerašančio tušinuko, karoliukų, klijų, žirklių, vąšelio, storo siūlo.
         Dekoracijos gamyba:
         Gaila niekur neradau išmatavimų, tačiau pagal nuotraukoje matomą šabloną, tikiuosi pavyks atkurti ir susibraižyti namuką bent jau panašiai. Iškirpkite nuotrauką kad atitiktų namelio sieną. Ją klijuoti reikės iš vidaus. Gėlytes pasidaryti padės spaustukai popieriui, dabar yra gausus jų pasirinkimas. Tuomet gėlėms norint suteikti gražią formą bei išlinkimus, siūlau mažą gudrybę. Paimkite kempinę ant jos dėkite gėlę, ir su adata arba nerašančiu tušinuku brėžkite linijas ant lapelių per vidurį (žr. nuotrauką). Priklijuokite karoliukus arba blizgučius (atrodys šventiškiau). Tada sulankstykite namelį, į jo vidų įklijuokite nuotrauką. Pritvirtinkite stogelį su kaminu, tik prieš tai su vąšeliu prakiškite siūlą (jeigu norėsite šį namuką kabinti). Na ir galiausiai dekoruokite gėlytėmis, arba snaigėmis. Tiesiog paleiskite savo fantaziją, improvizuokite. Sėkmės......





 Idėjos nuotraukos iš čia.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Nerealios idėjos sodo ar kiemo grožiui :)

Kalėdiniai žibintai