Nekeptas vyniotinis
Draugė pasiūlė išbandyti šį skanėstą, likome patenkinti. Pabandykite ir jūs.
Rudas sluoksnis - sumalti apie 500g paprastų sausainių, dėti 4-5 š. kakavos,100 g smulkintų riešutų, 200 g sviesto, 2 š. medaus. (Jeigu per sausa, įdėkite porą šaukštų grietinės)
Baltas sluoksnis - 150g sviesto sumaišyti su stikline kokoso drožlių,vanilės dėti,ir 3 sumaigytus zefyrus( galima bet kokios spalvos dėti). Patiesti maistinę plėvelę,dėti tamsų sluoksnį,paskui šviesų,susukti,suvynioti į plėvelę ir3- 4 val. į šaldytuvą.
Rudas sluoksnis - sumalti apie 500g paprastų sausainių, dėti 4-5 š. kakavos,100 g smulkintų riešutų, 200 g sviesto, 2 š. medaus. (Jeigu per sausa, įdėkite porą šaukštų grietinės)
Baltas sluoksnis - 150g sviesto sumaišyti su stikline kokoso drožlių,vanilės dėti,ir 3 sumaigytus zefyrus( galima bet kokios spalvos dėti). Patiesti maistinę plėvelę,dėti tamsų sluoksnį,paskui šviesų,susukti,suvynioti į plėvelę ir3- 4 val. į šaldytuvą.
Idėjos nuotrauka iš čia
Komentarai
Rašyti komentarą