2013 m. rugpjūčio 29 d., ketvirtadienis

Ežiukas iš kriaušės

                     Puiki, valgoma, šventinio stalo dekoracija. Ypatingai tiks vaikučio šventei, mažyliams labai patiks.  Turėkite: skanių prinokusių kriaušių (labai tiks "Konferencija"), trumpų medinių pagaliukų, gvazdikėlių (prieskoninių), vynuogių, juodų be kauliukų alyvuogių.
                     1. Atsargiai pašalinkite kriaušės kotelį. Ežiuko veidukas bus smailas kriaušės galiukas :) Todėl rūpestingai nuimkite su peiliuku odelę iki pusės.
                     2. Ežiuko spygliukams reikės panaudoti pagaliukus ir ant jų suverti po 1 vynuogę (taip, kaip parodyta nuotraukoje).
                     3. Smaigstykite "spygliukus" į kriaušės žievę, pradėkite nuo centro ir eikite link šonų.
                     4. Nuo alyvuogės nupjaukite gabalėlį galiuko, kad lengviau uždėtumėte ant kriaušės. Tai bus ežiuko nosytė :)
                     5. Na ir pagaliau ežiuką užbaigiam akutėmis, joms naudosime sausus gvazdikėlius.
                         Štai koks puikus gavosi mūsų ežys. Pušku pušku.........:)





 Idėjos nuotraukos iš čia.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą