Ežiukas iš kriaušės
Puiki, valgoma, šventinio stalo dekoracija. Ypatingai tiks vaikučio šventei, mažyliams labai patiks. Turėkite: skanių prinokusių kriaušių (labai tiks "Konferencija"), trumpų medinių pagaliukų, gvazdikėlių (prieskoninių), vynuogių, juodų be kauliukų alyvuogių.
1. Atsargiai pašalinkite kriaušės kotelį. Ežiuko veidukas bus smailas kriaušės galiukas :) Todėl rūpestingai nuimkite su peiliuku odelę iki pusės.
2. Ežiuko spygliukams reikės panaudoti pagaliukus ir ant jų suverti po 1 vynuogę (taip, kaip parodyta nuotraukoje).
3. Smaigstykite "spygliukus" į kriaušės žievę, pradėkite nuo centro ir eikite link šonų.
4. Nuo alyvuogės nupjaukite gabalėlį galiuko, kad lengviau uždėtumėte ant kriaušės. Tai bus ežiuko nosytė :)
5. Na ir pagaliau ežiuką užbaigiam akutėmis, joms naudosime sausus gvazdikėlius.
Štai koks puikus gavosi mūsų ežys. Pušku pušku.........:)

Idėjos nuotraukos iš čia.
1. Atsargiai pašalinkite kriaušės kotelį. Ežiuko veidukas bus smailas kriaušės galiukas :) Todėl rūpestingai nuimkite su peiliuku odelę iki pusės.
2. Ežiuko spygliukams reikės panaudoti pagaliukus ir ant jų suverti po 1 vynuogę (taip, kaip parodyta nuotraukoje).
3. Smaigstykite "spygliukus" į kriaušės žievę, pradėkite nuo centro ir eikite link šonų.
4. Nuo alyvuogės nupjaukite gabalėlį galiuko, kad lengviau uždėtumėte ant kriaušės. Tai bus ežiuko nosytė :)
5. Na ir pagaliau ežiuką užbaigiam akutėmis, joms naudosime sausus gvazdikėlius.
Štai koks puikus gavosi mūsų ežys. Pušku pušku.........:)

Komentarai
Rašyti komentarą