2013 m. rugsėjo 11 d., trečiadienis

Bananų pyragas

          Purus, tirpstantis burnoje ir labai  malonaus skonio pyragas. Labai patiks tiems, kas mėgsta bananus :)
          Reikia:
          2 pak. neriebios varškės,
          1 kiaušinis,
          4 šaukštai miltų,
          6 pernokusių bananų.

          Paruošimas:
          Varškę sutrinti per sietą. Tada ją sumaišyti su miltais ir kiaušiniu. Šioje vietoje manyčiau, jog miltų galima dėti ir kiek daugiau (gal net 2 stiklines), nes pagal šią išeigą norėtųsi kiek storesnio pyrago. Žinoma, kaip kas mėgsta labiau :) Galima dar ir kepimo miltelių dėti, bet nebūtina :) Bananus sutrinti į tyrę ir sudėti į miltus. Kepimo indą išklokite kepimo popieriumi, ir supilkite pyrago masę. Kepkite 180 ° C temperatūroje iki auksinės rudos spalvos. Gardaus skonio....

P.S. Bananai suteikia saldumo, todėl cukraus galite ir nedėti, tačiau jeigu mėgstate itin saldžiai tai dėkite pagal skonį.

Recepto ir nuotraukos šaltinis čia.

3 komentarai:

  1. atrodo gražiai ir skaniai :) reiks pamėgint!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kažkokia pliūrza gavosi,nors viską dėjau tiek kiek rašyta,ir miltų daugiau įdėjau.. Gaila sugadintos varškės,geriau bučiau lietinių su varške padarius :(

    AtsakytiPanaikinti
  3. man irgi pyragas-nevykėlis gavosi. kepta pliurza :(

    AtsakytiPanaikinti