2013 m. sausio 4 d., penktadienis

Vištienos filė Le Cordon Bleu

      Šis kepsniukas atitiks bet kokio gurmano skonį. Tinka ir eiliniams pietums ir šventiniam stalui. Labai skanūs ir valgomi šalti.
      Ingredientai (4 porcijos):
4 vištienos krūtinėlės filė
4 ploni kumpio griežinėliai
4 ploni griežinėliai sūrio
pora šakelių petražolių
druskos ir pipirų pagal skonį
100-120 g krekerių ar duonos trupinių
2 kiaušiniai
2 šaukštai miltų
     Paruošimo būdas:
 Vištienos gabaliukus padėkite ant pjaustymo lentos ir lengvai pamuškite.
Filė ištrinkite druska ir pipirais. Dėkite kumpio, sūrio ir petražolės. Gražiai susukite.
Apvoliokite kiaušinio plakinyje ir miltuose su trupiniais.
Sudėkite ant kepimo skardos ir kepkite įkaitintoje 200 laipsnių orkaitėje apie 25 minutes.
Patiekti galima su ryžiais arba daržovėmis.
Gero apetito!





Recepto nuotraukos iš čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą