Atvirukas pinigėliams + sveikinimas




           Dažnai ir kiekvienam iš mūsų tenka dovanoti pinigus. Bent jau man, tai pabodo primityvus jų įteikimas (vokelyje, eilinėje atvirutėje). Tad štai kokį variantą suradau. Pasidarykite atviruką savo rankomis. Tai neįprastas atvirukas, tai be galo šiltas ir paslaptingas darbelis. Paslaptingas todėl, kad pinigėliai bus gražiai užmaskuoti :)

           Priemonės:

           - A4 formato balto kartono

           - "Irisas" siūlai (galite pakeisti su nėriniais, plona juosta)

           - Dekoratyviniai elementai (rožytės ar kaspinai, dirbtinės gėlės, lapai)

           - Pieštukas

           - Peilis

           - Liniuotė

           - Žirklės

           - Karštų klijų pistoletas ir klijai pieštukas (arba geliniai klijai "Moment")

           Darbelio eiga:

          Pirmiausia iš kartono atkerpame 18 cm aukščio ir 21 cm pločio gabalą. Perlenkiame per pusę. Tada imame siūlą ir palikę neilgą jo galiuką sukame aplink vieną popieriaus pusę. Kruopščiai apsukus vieną kartono pusę ir nukirpus siūlą, atviruko kampe gražiai surišame  ir padarome kaspinėlį.
         Sekantis etapas, tai pinigų skyrelio dekoravimas. Norint, kad pinigėliai neiškristų, siūlai turi būti apsukti gana tvirtai. Viršutinę atviruko pusę su siūlais galite dekoruoti rožytėmis ir lapeliais. Juos tvirtinkite karštais klijais.
         Kompiuterio pagalba atsispausdinkite pasirinktą sveikinimo tekstą. Jį priklijuokite ant tuščio kartono ploto kortelės viduje. Nepamirškite už siūlų užkišti pinigėlius.
         Atviruką dekoruoti galite pagal savo išmonę, tikrai net patys nustebsite ką sugebate. Na, o prie šio gražaus sveikinimo dar galite pasigaminti ir skanią saldainių puokštę, kurios pamokėlę rasite čia.







 Idėjos nuotraukos iš čia.



Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Nerealios idėjos sodo ar kiemo grožiui :)

Kalėdiniai žibintai