Traškios "viščiuko kojytės"
Jeigu norite paįvairinti patiekalą, tai šis receptas tiks. Lėkštėje jis atrodo įdomiai, o ir skonis visai geras. Tik aš prie šių "kulšyčių" dar pasidariau česnakinį padažą, labai gerai derėjo.
Ingredientai:
- 250 g miltų
- Daugiau nei pusė puodelio kefyro (tinka ir grietinė)
- 1/2 šaukštelio sodos
- Žiupsnelis druskos
- 500 g maltos vištienos (druskos, juodųjų pipirų pagal skonį)
- 1 pokelis pagaliukų su druska
- Augalinis aliejus kepimui
Gamyba:
* Sumaišykite kefyrą, sodą, druską ir miltus. Tešla turi būti minkšta ir nelimpanti prie rankų.
* Tešlą iškočiokite 1 mm storio ir pjaustykite maždaug 3 cm pločio juosteles.
* Maltą vištieną išmaišykite su prieskoniais, gerai "išmuškite" kad ji būtų sultingesnė.
* Imame nedidelį gabaliuką faršo, formuojame ir į jį kišame pagaliuką.
* Tešlos juosteles sukame aplink mėsą, taip gausime viščiuko kojytę.
* Keptuvėje įkaitinkite aliejų (jo turi būti tiek, kad siektų bent pusę kojytės).
* Kepkite kol gražiai paruduos viršus.
Skanaus.......
Receptas ir nuotraukos iš čia.
Labai idomus receptukas. Idomu... Ar tor lazdeles nenuluzta imant su visa vistiena?
AtsakytiPanaikintiMan atrodo,kad gali tikrai nuluzti
AtsakytiPanaikintilabai gera idėja ,skani ir įdomi. Šaunuolė
AtsakytiPanaikinti