2013 m. vasario 18 d., pirmadienis

Baklažano žiedai su faršu

           Kartais būna dienų, kai norisi kažko lengvo ir paprasto. Todėl šiandien tai ir siūlau. 
           Reikalingi produktai:
           - 2 - 3 baklažanai
           - 700 g maltos kiaulienos
           - 1 svogūnas
           - 3 kiaušiniai
           - 200 g tarkuoto sūrio
           - maltų juodųjų pipirų
           - druska
           - žalumynai
           Gamybos eiga:
         Į maltą mėsą sudėkite smulkiai pjaustytą svogūną, prieskonius, kiaušinius ir žalumynus. Baklažaną išplaukite, išimkite viduriuką, supjaustykite žiedais. Pabarstykite druska, kad išsiskirtų sultys. Į baklažano žiedus kimškite įdarą. Pakepinkite keptuvėje iš abiejų pusių. Iškepusius baklažanus dėkite į paruoštą skardelę ir kiekvieną žiedą apibarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite orkaitėje, kol išsilydis sūris. 
          Gana skanus patiekalas. Baklažano viduriuką galite sudėti ir į paruoštą maltą mėsą, arba iš jo pasigaminti skanių salotų. Skanaus.....




 Recepto nuotraukos iš čia.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą