2012 m. rugsėjo 19 d., trečiadienis

Krekerių tortukas

Už šį receptuką dėkoju savo pusseserei. Skonis labai puikus. O svarbiausia, turbūt pats greičiausias tortukas, kurį teko daryti.
Reikia tokių produktų:
450g. krekerių (aš naudojau 2 maišelius su aguonom,1 maišelį su druska);
450g. 30 proc. riebumo grietinės;
200g. sviesto;
200g. cukraus.
Gamyba:
Išplakti grietinę su cukrumi. Ištirpinti sviestą ir jį supilti ant krekerių. Išmaišyti. Tada supilti grietinę su cukrumi. Vėl gerai išmaišyti. Sukrėsti viską į formą išklotą maistine plėvele. Suspausti bulvių grūstuvu, arba šaukštu. Ir į šaldytuvą. Po 2 val. jau galite skanauti. Galima dėti ir bananų, uogų, ar ploną sluoksnį uogienės į vidurį. Skanaus!






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą