2012 m. rugsėjo 4 d., antradienis

Užkandžių tortas

Nustebinkite savo svečius štai tokiu tortuku. Šį užkandį galima ruošti ne tik su rūkyta mėsa. O pyrago pertepimui galima naudoti jogurtą, kefyrą, grietinę, varškę. Tiesiog tai, ką jūs labiausiai mėgstate. 
Taigi, pyragui iškepti reikalingi šie produktai:
290 ml pieno
1 šaukštas sviesto
1 šaukštelis citrinos sulčių
1 kiaušinis
500 g miltų
2 arbatiniai šaukšteliai druskos
1 arbatinis šaukštelis cukraus 
10 g sausų mielių.
Gamyba:
Minkyti tešlą. Leisti jai pakilti formoje, kurioje kepsite apie 30 min. Kepti 180 laipsnių temperatūroje 25-30 min.
Iškepusį pyragą supjaustome. Pirmąjį sluoksnį tepame grietine arba majonezu. Viršų išklojame supjaustyta dešra. Sekantį sluoksnį vėl ištepame majonezu ar grietine, ir išdėliojame pjaustytais  virtais kiaušiniais. Viską ištepame grietine, šonus aplipdom sūriu. Ir puošiame. Viskas!
 Aš jau užsimaniau šio torto.:)







 Receptas ir nuotraukos iš čia


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą