2012 m. rugpjūčio 17 d., penktadienis

Cukinijų blyneliai

Labai geras receptukas. Pačių blynelių skonis labai švelnus, tačiau sūrio ir grietinės padažas suteikia malonų skonį. Visiem labai patiko.









Reikia:
1 normalios cukinijos,
1 nedidelis svogūnas,
1 morkos,
1-2 vnt. kiaušiniai,
1 stiklinė miltų,
druskos, pipirų.
Padažui:
1 nepilna stiklinė grietinės,
50g. tarkuoto sūrio,
2-3 skiltelės česnako,
truputėlis krapų ir petražolių.
Sutarkuojam cukiniją, morką ir svogūną. Dedam kiaušinį, prieskonius, miltus (miltus galima dėti pagal tešlos skystumą). Kepam blynelius.
Padažui visus ingredientus sumaišome. Jį pilame ant kiekvieno būtinai karšto blyno. Skanaujame :)

Receptas iš čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą