2012 m. rugpjūčio 14 d., antradienis

Paprikų užkandėlė

Ši užkandėlė puikiai dera prie pagrindinių mėsos patiekalų. Gautas įdaras gali būti tepamas ir ant mėgiamos duonos, tačiau su paprika užkandis daug sultingesnis.



Jums reikės: 
2 paprikų,
2 skiltelės česnako,
žiupsnelis druskos,
nedidelio gabalėlio čili pipiro,
250g. majonezo,
2 kietai virti kiaušiniai,
žiupsnelis petražolės, arba krapų.
Iš paprikų išimti sėklytes, stambia tarka sutarkuoti kiaušinius, įspausti česnako, smulkiai sukapoti čili, petražolę. Pabarstyti prieskoniais, sumaišyti su majonezu. Kemšame į paprikas. Skanaus :)




















Receptas ir nuotraukos iš čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą